Ygo's world About games, gaming and game development and coding in general

13Jul/150

Burtoiul

- Ala nu-i burdihanul meu, se otzari Steve la tehnomed. Al meu e mai mare si mai sexy.
Tehnomedul se intoarse catre el si se uita chioras pret de cateva secunde. S-ar fi uitat el normal, dar ochiul stang era mai mic decat cel drept si din cauza asta se focaliza aiurea.
- Sa moara mama, cu astea te-au adus aici. Uite colea, pe cutie scrie "Parti anatomo mecanoide, proprietar Steve Santa Maria".
- Bai chiorete, tu esti prost sau te prefaci? Tu nu vezi ca nu se potriveste?
- Pai si ce vina am eu? Cu astea te-au adus, cu astea te cos la loc.
Lui Steve ii venea sa se ia cu mainile de par, dar mainile sale erau tot in cutia aia. Cel putin mainile pareau sa fie ale lui, atit cat isi putea da seama de la distanta asta.
"Sa tragem aer in piept si sa ne calmam, isi zise in gand. Cum dracu ii zicea la mantra aia? Hmmmm... hoooommmmm??"
Incepu sa intoneze mantra pe care o prietena il invatase si care teoretic ii garanta restabilirea unei stari de bine cu cel putin 90% nivel de functionare a sistemelor electromecanice. Din pacate diafragma ii fusese afectata in bataia de mai devreme si in loc de un sunet profund scoase o vibratie atit de inalta incat cateva din borcanele de sticla cu organe si mecanisme expirate se crapara.  Tehnomedul isi duse mainile la urechi, terorizat de sunet.
- Ho tataie, ce incerci sa faci? Vrei sa ma omori cu zile? Tocmai ce mi-am instalat urechile astea noi, Bose 5k, ai mila de mine, ca-mi lasi copilasii pe drumuri.
- Errr... pardon. Nu vroiam sa te inoportunez, da' acuma poate facem un efort si gasim o burta mai buna decat mizilicul ala din cutie. Am senzatia ca nici nu e de barbat...
- Bai carcotas mai esti. Da' hai ca iti fac o favoare, numai sa nu mai dai drumu la muzicuta aia... si sa nu zici la nimeni. Aveam aici pus deoparte pentru un amic, un burdihan prima a'ntaia. Da' el poate sa mai astepte. Uite, ce zici de frumusetea asta?
Steve se holba la ce ii arata tehnomedul. Era un organ destul de mare, plin de par asa cum nu mai vazuse in viata lui. Dar ce era mai ciudat era ca proportiile erau pur si simplu inverse, in loc sa aiba muschii bine definiti, burta se pierdea sub o bula mare de grasime. Marimea era ok, dar colacul ala de grasime il cam speria.
- Ce dracu? Arata oribil.
- Uite ce e sefule, alta nu am. Daca vrei o iei pe asta, daca nu o sa ti-o pun pe aia cu care te-au adus. Nici superglue care il aduc astia in ziua de azi, nu mai e ce era odata. Cand m-am angajat eu, un tampit de intern a pus superglue pe mana unui coleg care motaia si pe urma l-a gadilat pe nas. Cinci zile a umblat ala cu palma lipita de fata. Acuma bleah... ai noroc daca nu se dezlipeste pina acasa.
Santa Maria ofta. Ii facu semn tehnomedului ca e de acord si poate sa inceapa procedura de remodelare.
O jumatate de ora mai tarziu toate organele erau la locul lor si Steve isi flexa bucuros incheieturile. Inca functionau perfect, ca in ziua in care iesisera pe poarta fabricii. Se simtea din nou in putere si aroganta caracteristica functiei ii revenii iarasi in voce.
O singura problema avea. Ii cam chioraiau matele de foame.
- Auzi bai chiorete, da' de unde e burta asta?
Tehnomedul il fixa cu ochiul sanatos si ranji cu gura pina la urechi:
- A apartinut unui manelist de moda veche. A cam dat ortul popii dupa ce a bagat in el 14 gratare intr-o singura zi. Burta nu are nimic, pompa nu l-a mai tinut. Asa va vezi ca trebuie sa o alimentezi cu ceva mici si carnati mai seriosi, nu mancarea aia lesinata de cantina.
- Ba esti nebun? Ce-s aia mici si carnati?
Tehnomedul se uita la el ca la cineva picat in cap.
- Una peste alta, cu cat atirna burtoiul asta ai ajuns la un indice biologic de 43%. Io zic ca e bine pentru un mos ca tine.
Steve se scarpina in cap. La asta nu se gandise. Cu un indice biologic de 41.5% putea sa solicite un grad superior cu o leafa mai mare si un post caldut, undeva in birourile politiei centrale. La urma urmei bataia de azi cu puslamalele peneliste se incheia pe plus, cel putin pentru el. Adio patrule de noapte, adio iesiri in strada de cate ori vreun sindicat sau partid isi faceau de cap.
- Bai chiorete sa stii ca esti baiat de treaba. O sa te tin minte, zise Steve deja visindu-se un mare stab in politie. Il batu pe spate si se facu nevazut pe usa blatanta a salonului.
- Date-n mata, murmura tehnomedul. Sa vezi ce bucurie o sa ai cand o sa-ti dai tot salariul de caraliu prost pe mici si carnati. Manelistul ala avea de unde, ca nu traia pe un salariu de cacat ca tine.

Posted by ygo

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

Trackbacks are disabled.