Ygo's world About games, gaming and game development and coding in general

10Feb/100

Schimb de proprietate intre greii din Entropia Universe

Acum cativa ani de zile, in cadrul unui eveniment organizat pe atunci de detinatorul Project Entropia MindArk, un roman loota un obiect unic in acest univers, un ou de Atrox. Pentru cine nu stie, Atroxul este unu mob din cadrul acestui joc care seamana cumva cu un mic Tyranozaurus Rex si este cel mai vanat mob din joc.

Revenind la OU acesta a fost vandut de catre posesorul initial lui Jon "NEVERDIE" Jacobs pentru suma de $10,000. Intre timp lucrurile au mai evoluat, bogatii din EU au devenit mai bogati iar cei care asteptau sa dea lovitura fie au parasit jocul, fie inca mai spera sa le pice un ou sau ceva asemanator. Zilele astea, oul si-a schimbat din nou proprietarul pentru frumoasa suma de $69,000 de dolari iar cumparatorul este unul dintre cei mai bogati oameni din joc David Storey aka Deathifier. Pare incredibil ca cineva sa iroseasca o asemenea suma enorma de bani pentru un item care inca nu are nici o intrebuintare in joc si a carui singura valoare este data de unicitatea sa. Conform zvonacilor (si lipsa de comunicare din partea MindArk si First Planet Company le intaresc acestora pozitia) oul va dezvolta la un moment dat unul din cei mai puternici companioni din joc (pet) care nu se stie daca va putea fi folosit si ca combat pet sau numai de fitze.

Entropia Universe se doreste a fi un joc online cu economie adevarata si intr-o masura mai mare sau mai mica chiar reuseste acest lucru. In cuvinte putine, EU nu necesita o taxa lunara de joc ca alte mmo, poti sa joci gratis, dar mare lucru nu prea poti sa faci. Ca sa vanezi, minezi, craftezi si chiar ca sa faci comert iti trebuie bani cu caruta.

Posted by ygo

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.